keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Keinumisesta, päiväunista ja taas kerran yöasiaaViime viikosta vaivannut leppä- ja pähkinäpensasallergia yhdistyneenä katupölyärsytykseen jalostui kunnon flunssaksi tässä pari päivää sitten. Unirosvo heräilee harva se hetki; jahka jaksan kuunnella iltahuutoja (ja saan ehkä Aikavarkaan poistettua asunnosta yöksi tai pariksi), toteutan ystävän suositteleman pistäytymisunikoulun. Bonuksena Aikavaraskin on hortoillut parina yönä unissaan. 

Niin että vähän on puolivillainen villaton olo. 

Kohta kymmenkuinen nousee joka paikkaan, vetelee laatikot auki, irrottaa otteensa ja kokeilee osaako seistä huterin polvin, ja lopuksi kaatuu.
Selfie-yritelmä


Unirosvon päiväunirytmi on päivittynyt, ja kolmien unien sijaan kahdet riittävät useimmiten. Iltapäiväulkoilun aikaan vauva onkin pääsääntöisesti jo hereillä. Kunhan säät vielä lämpenevät entisestään ja paljaat kädet pääsevät hipeltämään ruohikkoa ja hiekkalaatikkoa, Unirosvo varmaan alkaa viihtyä maassakin paremmin, mutta toistaiseksi se tykkää keinua. Vaikka puoli tuntia putkeen. Välillä otan sen keinusta pois: josko haluaisit tehdä täällä puistossa jotain muutakin? Seuraa rimpuilua pois sylistä, konttaaminen kitisten keinun alle ja kurkottaminen ylöspäin samalla änisten. 

Okei, selväksi tuli, keinu sitten. 

Onnellinen
No jos ihan vähän jotain muutakin ennen kuin taas keinutaan

Aikavaras etsii (turhaan) kukkia kasteltavakseen (tyhjän kannun kanssa)
Vaikka poikien puolen tunnin yhtäaikainen nukkuminen poistui päiväjärjestyksestä, Unirosvon kanssa saa onneksi levättyä Aikavarkaan päiväunienkin aikana vähän paremmin kuin Aikavarkaan kanssa aikoinaan. Kuopus kun köllöttelee välillä sylissä ihan mihinkään säntäilemättä ja saattaa viihtyä minuuttitolkulla tutkimassa kuolaista kättään, joka kiinnostavasti kerää matosta pölyä pintaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti