maanantai 24. kesäkuuta 2013

Askeleita ilman Aikavarasta



Kesäkuussa olen päässyt useasti hengittelemään yksinäni, kiitos kesän, Anopin ja Miehen. Tekee hyvää.

Anoppi hoitaa jälkikasvunsa poikasia mielellään, joten lapsettomiin kesäjuhliin osallistuminen onnistui, ja Aikavarkaan eka yökyläily sujui hienosti. Kevätkauden viimeisten työmatka- ja juoksupuristusten jälkeen Mies jäi pari viikkoa sitten vanhempainvapaalle ja siirtyy siitä isäkuukauden kautta kesälomalle. Mä taas olen virallisesti vuosilomalla vielä muutaman viikon, ja isäkuukauden jälkeen alkaa loppuvuoden kestävä hoitovapaa. Järjestely suo ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää rauhallinen kesä pikku perheenä.

No missä olen askeltanut? Pics or it didn't happen...

Odottelin Ohikulkutien varrella kyytiä ystävän polttareihin eräänä lauantaiaamuna. Illaksi palasin kiltisti kotiin.
 
Tanssittiin samaisen ystävän häitä seuraavana lauantai-iltana Rymättylän rantamaisemissa. Jalassa ihanaiset Vagabondit, joiden korottomuus sopi lonkkavikaiselle kuin vauva kainaloon.

 
Puistojumppaan lähdössä! Eka yritys peruuntui kaatosateen vuoksi, ja päädyin ystäväni kanssa harjoittamaan liikunnan vastatoimintaa eli syömistä Kultaiseen Hirveen. (Tosin oikein syöminen on liikunnan tukitoimintaa.) Parin päivän kuluttua sää ei laittanut kapuloita rattaisiin, ja pääsin hikoilemaan Kupittaan urheilupuistoon, sinne Ankkalammen viereen. Sykkeenkohotusosio meni hyvin ja keskivartalojumppakin tuntui sujuvan yllättävän jouhevasti, mutta pari seuraavaa päivää fiilis oli aika nuijittu. Seuraavaksi lintsailen vähän enemmän.

 
Spontaanilla piknikillä Auranlaakson maisemissa. Yksin! Ihanaa!


Jokilaakson maisemat on tuttuja ja rakkaita jo vuosien takaa.

Tuuli oli kova koko päivän mutta aurinko tuli illaksi esiin.

Evääksi tekaisin nopean salaatin: ruukkujääsalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, avokado, raejuustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja rypsiöljyä. Piknikhuopa on maailmanhistorian paras kesälahja kymmenen vuoden takaisesta kesätyöpaikastani. Muovitettu alapuoli takaa, ettei aiempi sade kastele takamusta ja etteivät neulaset puske kankaan läpi kesänahkaa nipistelemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti