maanantai 7. lokakuuta 2013

Puistoäitien ammateistaMeidän lähipuistossa käy aika lailla samat ihmiset. Tiistaisin perhekerhosyystä vähän eri porukka kuin keskiviikkoisin, mutta pikkuhiljaa naamataulut ja lasten nimet on tulleet tutuiksi.

Keskustelu pyörii yleensä lapsissa, säässä ja lasten pukemisessa sään mukaisesti. Lasten syömisessä, nukkumisessa, leikkimisessä ja puistossa viihtymisessä. Vaivihkaa olen saanut kuitenkin tehtyä selvitystyötä – keitä nämä naiset ovat paitsi äitejä?

Helpointa on ollut selvittää ammatit. Ja mitä sainkaan selville!

Luokanopettaja. Luokanopettaja. Lastentarhanopettaja. Luokanopettaja. Lastentarhanopettaja. Sairaanhoitaja. Luokanopettaja.

Mitä ihmettä? Kai täällä muitakin asuu, vai onko ne kaikki palanneet töihin? Täytyy myöntää että olen vähän pettynyt. 

Yösyötön mukaan leikkipuistossa pitäisi meinaan olla kattava edustus eri ammattiryhmistä (ainakin toimittaja, ekonomi, teiniäiti, hippi, julkkis ja kaupan kassaksi naamioitunut lääkäri).

2 kommenttia:

  1. Minkälainen rooli sulle on langennut? Koetko olevasi enemmän Julia-Kauppakassi vai Nelli-Tupperware? Vai olisko sussa vähän Pihla-Puolukan vikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tällä hetkellä ehkä eniten Linda-Väsynyt, mutta ilman kauneutta ja julkisuutta ja mammonaa! Ja yhtä pihalla tietysti olen muiden keskusteluja kuunnellessa kuin se Antti.

      Poista