tiistai 21. tammikuuta 2014

Muodin vuoksi



Edellisen avautumispostauksen jälkeen ja Aikavarkaan kaupunkivaate-esittelyn jatkoksi vähän kevyempää matskua eetteriin. 

En ole koskaan voinut tai halunnutkaan voida kehuskella trendikkyydellä. Muutamaan muoti-ilmiöön – ottamatta kantaa siihen, ovatko ne nykyisiä vai takavuosien sulaneita lumikasoja (koska mä en oikeastaan tiedä) – olen kuitenkin hurahtanut. Tai vähintään löytänyt niiden kantavan idean.

Avainsana varmaan on se kantava.

Saanen esitellä kantavan naaraan käteviä vaatekappaleita:

PONCHO
Oli aika, jolloin mua ei olisi saanut kirveelläkään pakotettua jonkun teltan sisään. Mutta tässä on kasvuvaraa! Eikä se ala haista vaikka hikoilisin steroidikuurilla pumppaavan voimanostajan tavoin!



LEPAKKOHIHAT
Koska hikoilu. On luksusta, kun hihat eivät osu kainaloihin ja jää hautomaan ihoa kestomärkinä koko loppupäiväksi.



KORKEAVYÖTÄRÖISET HOUSUT
En mä nyt moneen vuoteen ole liputtanut sellaisten teinilantiofarkkujenkaan puolesta vaan suosinut kultaista keskitietä ihan mukavuussyistäkin. Samoista mukavuussyistä nyt on pinnalla tällaiset rohkeasti erittäin korkeavyötäröiset alaosat (ja edellisen raskauden perusteella voisin sanoa, että joustovyötärö on tärkeä osa päivittäistä asukokonaisuutta vielä ainakin kuukauden verran poikkipöydällä ponnistelemisen jälkeen). 

Kuvausassistentti näköjään heitti tyhjän gefilus-kapselipurkin mallin jalkoihin.
 
Ja hinasi sitten omatkin vaatteensa anonyymikuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti