maanantai 2. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria - mukana haasteessa!Täältä räkäisen ja kuumeilevan vauvan hytkyttelyn lomasta lähetän virtuaalisen suurkiitoksen Y Tu Mamá También -blogisti Millalle, joka päätti välittää mulle bloggaajakaverin ilahduttamishaasteen ja sen puitteissa ilahduttaa mua.

Minä puolestani välitän haasteen turkulaiskollega Kahvittelijalle, joka tammitaukonsa jälkeen on onneksi palannut linjoille Kahvia kiitos -blogiinsa. Tervetuloa takaisin!Tässä ilahduttamishaasteen henki:

1. Tee postaus, jossa kerrot säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajan/bloggaajat. Kuvaa saa kuulemma käyttää postauksessa vapaasti. Niin mäkin tein.

2. Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja merkkinä siitä julkaisee omassa blogissaan haastepostauksen, ilahduta häntä tavalla tai toisella – esimerkiksi postittamalla kirjeen tai omatekoisen yllätyksen, kutsumalla kahville, tai ihan sähköisestikin mikäli välimatka ja anonymiteetti hankaloittavat live-ilahduttamista. (Huom! Haasteen voi lähettää myös sellaiselle bloggaajakaverille, joka on jo mukana haasteessa, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää välittää haastetta eteenpäin.)

***

Lopuksi ihan yleisen maanantai-ilahduttamisen merkeissä kuva Aikavarkaan eilisestä päiväuniasennosta:


6 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun lähdit mukaan!
  Mun ilahduttajuus tapahtuu varmasti tällä viikolla, kunhan toivun tuosta Tampereenmatkan aiheuttamasta jetlagista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! :) ilahtuisin muuten erityisesti lisätunneista vuorokauteen ja sellaisista aivoista, jotka eivät olisi niin taipuvaisia unettomuuteen. Huh, väsyttää.

  VastaaPoista
 3. Uskallatko laittaa mulle oikean osoitteen? Voin ilahduttaa myös muuten, mutta lupaan etten ole hullu parrakas stalkkeri!
  milla.ytumamatambien@gmail.com

  VastaaPoista