sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kesä(loma)viikon saldoMies piti viimeisen kesälomaviikkonsa. Ehdimme käydä... 

...pariinkin otteeseen rannalla kastelemassa pohkeita (ja uhkarohkea Unirosvo vähän enemmänkin)

Iik, peppu kastuu
 
...Zoolandiassa hurjastelemassa (neljättä kertaa tänä kesänä)

Nyt jo riittävän iso tähänkin vempaimeen

...Kuralan kylämäessä hevosia morjestamassa ja lampaita syöttämässä

Vyö unohtui
Unirosvo pelkäämässä kanoja

...Naantalin puutalo- ja purjeveneidylliä ihastelemassa sekä hakemassa vähän urbaanimpaa tunnelmaa Turun keskustasta (no, föriajeltiin lähinnä). 

Ei kuvia Naantalista eikä kotikaupungin jokirannastaOn syöty ranskalaisia ja jätskiä ja venytetty pinnoja. On hyöritty takapihalla, jota tähän mennessä ei tänä kesänä juuri käytetty; nyt lämpimällä ilmalla lapset on heitelleet siellä krokettipalloja hetken aikaa vähän joka välissä. 

Testattiin ensimmäistä kertaa Ikean lapsiparkkia pikaisen pitäiskö-hankkia-tietokonepöytä -visiitin aikana; Aikavaras jouduttiin raahaamaan pois sieltä.


Pojat purkaa omat lelut rattaista ja hyökkää muiden autoilla päristämään. Huomaa sammakkoviitta.

Lisäksi mä ja Mies käytiin kesäteatterissa poikien ollessa erinomaisen vieraskoreita Mummin ja Vaarin hoteissa. Näytelmä oli huono, mutta katsomoon sai ottaa viinilasin mukaan eikä sadekuuro iskenyt ennustetulla rankkuudella. Onnistuinpa myös treffaamaan eräänä iltapäivänä ystäväni kanssa vailla lapsiaveceja. 

Eilen aloitin lukemaan lupaavan oloista kirjaa. Tokaa tänä kesänä! Tosin en ole vielä saanut sitä ensimmäistä loppuun. Pöyristyttävän laiskaa ja keskittymiskyvytöntä ex-kirjatoukalta, mutta puolustuksen puheenvuoro: kun itsellä on ns. kirjoitusvaihe päällä (ja univelkaa), on hankala syventyä muiden teksteihin. 

Varsin hyvä viikko siis, vaikka Unirosvolla alkoikin (ilmeisesti kiitoksena ahkerasta vieraiden syöttötuolien nuolemisesta) viime yönä kesäflunssa. Meriitti sekin, kun on ensimmäinen pöpö sitten vapun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti