torstai 14. marraskuuta 2013

Epäkatastrofi

Aiemmin sanottua:

”Voi, mitä mä sitten teen kun Aikavaras täyttää vuoden ja oppii kävelemään eikä ole enää vauva?” (En kyllä tiedä, miksi tuollaista voivottelin. Kun ei se vauvavuosi kokonaisuudessaan mikään paratiisimainen olosuhde ollut.)

”Nooh, aikaisintaan sitten kun Aikavaras täyttää vuoden, voi harkita uutta raskautta. Joo, sitten se ei enää olisi katastrofi.” (Miehelle, joka keväällä tenttasi, koska Aikavarkaalle voisi mun mielestä tulla pikkusisarus.)

Tästä johdannosta varmaan arvaattekin, että se ei-enää-katastrofi on nyt tapahtunut. Sopivasti muutama päivä Aikavarkaan 1-vuotissynttäreiden jälkeen raskaustesti näytti positiivista.

Jos kaikki menee hyvin, Aikavarkaasta tulee siis isoveli ja meille muuttaa touko-kesäkuun vaihteen tuntumassa Unirosvo.

P.S. Uutta läppäriä ei näy ei kuulu. Tämä erikoistilannepäivitys on kirjoitettu Miehen työkoneella edellisenä iltana.


2 kommenttia:

  1. Oi onnittelut <3 Suht pienellä ikäerolla siis mennään : ) Odotan innolla, millaiseksi teidän arki muodostuu. Itse mietin varmaan 8 vuotta ylipäätänsä haluanko äidiksi, nyt vauva on ollut niin ihana ja helppo että vähän hirvittää molemmat vaihtoehdot, että jääkö tähän yhteen kertaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ikäeroksi tulee 1 v 8 kk, jos tulokas ei päätä rynniä maailmaan tosi etuajassa tai ihan jälkijunassa.

      Onhan se tosi iso päätös. En mäkään vielä 25-vuotiaana ajatellut tahtovani lapsia, sitten kaksi vuotta myöhemmin päätin haluavani, eikä lasta sitten toisaalta alkanutkaan kuulua. Aina ei homma mene niin kuin toivoi ja oletti, siksi koitin ottaa aika rennosti ja suunnittelematta tän kakkosen kohdalla. And look what happened - kyllä vähän yllätyin ja pelästyin miten nopeasti tää kävi!

      Tsemppiä päätöksentekoon - ei oo helppoa, hyvät ja kauheat puolet löytyy, kummin tahansa päin asiat menee...

      Poista