Koska aika on kortilla enkä rakasta ruoanlaittoa, teen kerran
pari viikossa ison vuoallisen jotain tylsää, reseptitöntä uuniruokaa. Makaroonilaatikkoa,
johon upotan porkkanaraastetta ja paprikaa. Feikkilasagnea, johon viipaloin
kesäkurpitsan ja ladon juustokastikkeen tilalle purkillisen raejuustoa. Molemmat
täysjyvästä, totta kai. Terveellistä ja ravitsevaa ja suhteellisen nopeaa. Etenkin
lasagne on kiva, koska pastalevyjä ei tarvitse edes keittää.
Mieskin tykkää, kun on välillä kotiruokaa tarjolla.
Joskus on vaarana, että Mies tykkää vähän liikaakin.
Silloin ei jää tarpeeksi mulle.
Ratkaisu: Pakastan osan ruoasta kerta-annoksina ja
piilotan purkit jenkkikaapin alalokeroon. Sinne, jossa on luumusurvosta,
marjoja, ja sieniä, eikä yhtään pakastepitsaa tai
triplasuklaamuffinssia.
Vähiin käymässä sekä Aikavarkaan bataattisose että äidin kiirepäivän pelastajat. Marjat söin jo lokakuun aikana. |
Mies: ”Onko sitä eilistä ruokaa vielä jäljellä?”
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti