sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hellepäivän jälkeinen yö



Hellepäivä takana. En jaksanut, ei huvittanut lähteä mihinkään ulkoilmaa viileämpää asuntoa kauemmas, paitsi illalla varjoisalle takapihalle. En siltikään, vaikka sain viime yönä nukuttua ennätyshyvin (tyyntä myrskyn edellä). 

 
Kukkuu, varpaat! Kohta nähdään taas kurkkaamattakin.

Rv 39+3


Onneksi oli lauantai, ja Mies ulkoilutti Aikavarasta. Tarjosi elämyksiä: kivien heittelyä Aurajokeen, Littoistenjärvessä kahlaamista, saippuakuplia takapihalla. 

 
Koko perhe koossa: mun peilikuvan olkapään takana näkyy pala Miehen punaista paitaa.

Puhallettavan ammeen korvike


Vielä aamupäivällä veikkasin helatorstaivauvaa. Nyt tuntuu kuitenkin, että Unirosvo päästää ensiparkaisunsa ennen laskettua aikaa.

Tilaan nimittäin nyt taksin ja lähden Tyksiin. Lapsivedet menivät.

6 kommenttia:

  1. Voimia synnytysurakkaan!! Ei varmaan nähdäkään siellä samaan aikaan - itsestä tuntuu ennakoivista supistuksista huolimatta että ei tässä vielä mitään oo tapahtumassa (rv 39+0). Mutta voih, jännääää. Kertoile sitten kun jaksat synnytyksestä ja Tyksin tämänhetkisestä tilanteesta (köh, toivotaan ettei oo ihan niin täyttä kuin millä on peloteltu...) ja kaikesta. Sua ei varmaan vois vähempää nyt kiinnostaa, mutta jos joskus jaksat kertoa mistä ootte löytäneet Aikavarkaalle noin kivan kesähatun, kuulisin mielelläni :D

    Tsemppiä!

    Elisa (se aiempi anonyymi kommentoija)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Elisa!

      Tällä hetkellä Tyksissä on aika väljää. Onneksi en kuullut noita pelotteluja etukäteen...

      Eipä näistä tiedä; mäkään en olisi vielä la-iltana uskonut lähteväni pian laitokselle. Odotin suunnilleen samaa kaavaa kuin viimeksi, mutta homma meni eri järjestyksessä (ensin vedet, sitten supistukset) ja tosi paljon nopeammin.

      Aamulla 8.41 tuotti 11 minsan ponnistus 3775 gramman verran tulosta. Eikä mustakaan tullut ristipistotyötä! Nyt odottelen, että vauva heräilisi syömään.

      Tsemppiä viime metreille! :-)

      P.S. Lakki on runsaan vuoden takainen hankinta Satakunnantien Oz Babysta. Oltiin lähdössä Espanjaan ja piti paikantaa nopsaan hyvä aurinkosuojalakki. Harmi että alkaa käydä pieneksi, tykkään kun korvat ja niska pysyy takuulla suojassa.

      Poista
    2. ONNEA! Onpa mahtavaa kuulla että kaikki sujui noin nopeasti ja hyvin. Toivon saman ihmeen tapahtuvan itselleni ;) toivotaan myös että isoveli sopeutuu tulevaan elämänmuutokseen nopeasti. Uskoisin, tai itse ainakin uskottelen tätä samaa itselleni - onhan nuo niin pieniä että parin viikon päästä eivät varmaan enää edes muista aikaa ennen vauvaa talossa. :)

      E

      Poista
  2. Hui, jännittävin postauksen lopetus ikinä! :) tsemppiä synnytykseen ja ihania ensimmäisiä päiviä uuden vauvan kanssa ja voimia ja jaksamista kaikkeen muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä sitä ihmetellään yhtä sun toista, ei vähiten sitä että ponnistin ilman kivunlievitystä, selvisin elossa ja istuminen onnistui suunnilleen heti.

      Aikavaraskin kävi jo tervehtimässä pikkuveljeä, mutta oli kiinnostuneempi käsidesipulloista. Järkytys oli suuri, kun äiti ei lähtenytkään mukaan vierailun lopuksi :-( Saas nähdä koska päästään kotiin aloittelemaan arkea...

      Poista
    2. Vautsi, mahtavaa kuulla, että synnytys sujui noin nopeasti ja hienosti! :) onnea koko perheelle! Voi pientä Aikavarasta, varmaan on hassu tilanne pojalle. Toivottavasti pääsette mahdollisimman pian kotiin :)

      Poista